Zoetermeer – Maandagmiddag 9 november zijn de Zoetermeerse brandweerlieden gealarmeerd voor een buitenbrand in een container aan de Italiëlaan.

De brandweer is na de melding omstreeks 15:30 uur zonder spoed ter plaatse gekomen, waar zij flinke rook uit een ondergrondse papiercontainer zagen komen. De brandweerlieden van kazerne Stadshart hebben hierop de ondergrondse container volgegooid met water.

Na het blussen van de brand is de brandweer weer retour kazerne gegaan. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten