Zoetermeer – Op woensdagmiddag 11 november zijn er twee personenauto’s beschadigd geraakt na een botsing op de N470 – Oostweg met de kruising Pastellaan in Zoetermeer. Er raakte niemand gewond.

Omstreeks 15:20 uur kwam de eerste melding voor een ambulance op die plek en kort erna werd ook de hulp van de brandweer ingeroepen. Het betrof een ongeval tussen twee personenvoertuigen die met elkaar in botsing waren gekomen. De brandweer die was opgeroepen is zonder inzet retour kazerne gegaan aangezien de betrokkenen op eigen kracht de auto’s aan de kant hadden gezet en zelf uit de voertuigen konden komen.

De betrokken hebben schadeformulieren ingevuld waarop de politie ook weer verder is gegaan. De BMW had lichte schade aan de linker voorzijde van het voertuig, de Fiat had aan de zijkant lichte schade.
Omdat er geen persoonlijk letsel was is de ambulance die opgeroepen was niet ter plaatse geweest.

De oorzaak van het ongeval is ook niet bekend.