Zoetermeer – Op vrijdagavond 13 november werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Akkerdreef in Zoetermeer.

Omstreeks 23:30 uur kwam de melding binnen waarbij meteen de assistentie van de traumahelikopter van Rotterdam-Airport is ingeroepen.
De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. De leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) die binnen 10 minuten al geland waren zijn door de politie opgehaald bij de landingsplek nabij het Princes Maximaplein en met spoed naar het incident gebracht. De brandweer is ook ter plaatse geroepen voor assistentie bij het afhijsen van het slachtoffer.

Nadat de MMT-arts en het ambulancepersoneel het slachtoffer hadden gestabiliseerd is het slachtoffer door de brandweer naar beneden gehesen en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het voltallige team van de traumahelikopter is daarna weer naar de landingsplek gebracht en retour Rotterdam-Airport gegaan. Ook de brandweer kon na assistentie met de hoogwerker weer retour kazerne.

Wat er precies aan de hand was is niet bekend.