Zoetermeer – Op maandagavond 16 november heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een snorscooter en een personenauto op de rotonde Edisonstraat met de Franklinstraat in Zoetermeer.

Hulpdiensten zijn omstreeks 19:20 uur met spoed naar de locatie gegaan en troffen een ongeval aan tussen een scooter en een personenvoertuig. Bij aankomst van de hulpdiensten lag de bestuurder van de scooter nog op de grond. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gecontroleerd en daarna voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De betrokken voertuigen liepen bijna geen schade op. Bij de bestuurster van de auto is een blaastest afgenomen waarvan de uitslag negatief was.

De Edisonstraat in de richting van de Van der Hagenstraat was korte tijd vanaf de rotonde afgesloten. De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.