Zoetermeer – Op donderdagmiddag 26 november is er een melding binnengekomen dat er een ongeval zou zijn gebeurd op de Parkdreef in Zoetermeer.

Politie is met spoed ter plaatse gegaan en trof daar een vrouw aan bij de halte van de Randstadrail Seghwaert die naar verluidt met haar fiets hard ten val was gekomen. De dame heeft bij haar val haar heup bezeerd. De vrouw had tijdens de val ook nog iets in haar handen waardoor zij zichzelf niet makkelijk kon opvangen. Een ambulance is ter plaatse geroepen om de vrouw op verwondingen te onderzoeken waarna ze is meegenomen naar het ziekenhuis. Haar fiets is door de politie meegenomen.

Hoe het kon gebeuren dat de dame ten val kwam is niet bekend. Ook is niet bekend of er een andere partij bij betrokken is geweest.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten