Zoetermeer – Op woensdagmiddag 25 november kwam er op de meldkamer een melding van een voertuig dat in brand zou staan op de Safarigeel in Zoetermeer.

Omstreeks 14:55 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een voertuigbrand, ter plaatse bleek er iets fout te zijn gegaan met werkzaamheden aan een auto,  maar van brand was geen sprake (meer). Het “brandje” wat ontstaan was is door de mensen zelf geblust. De brandweerlieden hebben kort een controle gedaan maar inzet was verder niet nodig.

De brandweer is daarop retour kazerne gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten