Zoetermeer – Op maandag 23 november heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een personenauto op de Edisonstraat in Zoetermeer.

De hulpdiensten werden omstreeks 15:55 uur opgeroepen en zijn met spoed ter plaatse gekomen. Zij troffen een ongeval aan tussen een scooter en een personenauto. Voor de bestuurder van de scooter is een ambulance ter plaatse gekomen. De bestuurder is in de ambulance op zijn verwondingen nagekeken en voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Het verkeer op Edisonstraat is tijdens het ongeval licht gestremd geweest. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten