Zoetermeer – Op dinsdagmiddag is er een melding van een ongeval binnengekomen op de Blauw-Roodlaan in Zoetermeer.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Regenboogsingel waarbij een bedrijfsbusje en een personenvoertuig met elkaar in botsing waren gekomen. Omdat er na het ongeval vloeistoffen vrij kwamen is de brandweer erbij geroepen voor onderzoek en eventuele opruimwerkzaamheden. De brandweer heeft de vloeistof afgedekt met aarde zodat het niet zou verspreiden en het daarna opgeruimd.

Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. Alleen de voertuigen hebben schade opgelopen die de betrokkenen zullen afhandelen middels een schadeformulier.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten