Zoetermeer – Op woensdagmiddag 2 december is er een melding binnengekomen van een ongeval op de Aletta Jacobslaan in Zoetermeer.

De politie is ter plaatse gekomen en trof daar een ongeval aan tussen twee personenvoertuigen. Ook een eenheid van de brandweerkazerne Oosterheem was te plaatse geroepen maar die kon voordat ze het incident bereikten alweer retour kazerne. De bestuurders van de voertuigen en hun passagier konden allemaal op eigen kracht de voertuigen verlaten. Één persoon is in de ambulance nagekeken op verwondingen maar hoefde niet vervoerd te worden. Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen maar konden hun weg na het invullen van de schadeformulieren weer vervolgen.

Wat de exacte oorzaak van het ongeval was is niet bekend, vermoedelijk heeft het achteropkomende voertuig te laat geremd.