Zoetermeer – Op woensdagmiddag 2 december is er een melding binnengekomen van een ongeval op de Aletta Jacobslaan in Zoetermeer.

De politie is ter plaatse gekomen en trof daar een ongeval aan tussen twee personenvoertuigen. Ook een eenheid van de brandweerkazerne Oosterheem was te plaatse geroepen maar die kon voordat ze het incident bereikten alweer retour kazerne. De bestuurders van de voertuigen en hun passagier konden allemaal op eigen kracht de voertuigen verlaten. Één persoon is in de ambulance nagekeken op verwondingen maar hoefde niet vervoerd te worden. Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen maar konden hun weg na het invullen van de schadeformulieren weer vervolgen.

Wat de exacte oorzaak van het ongeval was is niet bekend, vermoedelijk heeft het achteropkomende voertuig te laat geremd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten