Zoetermeer – Maandagavond 7 december kwam er een melding van een brandgerucht op de Hoevenbos in Zoetermeer.

De melding zou gaan om een brand in een woning aan de Hoevenbos in Zoetermeer. De brandweer heeft de melding snel opgeschaald naar een bevestigde brand. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een klein brandje. Het brandje brak rond kwart over negen uit in een flatwoning op de zevende etage. De brandweer kwam met veel materieel ter plaatse maar kon weer snel retour kazerne omdat het al brandmeester was. Ook de politie die aanwezig was kon snel weer zijn weg vervolgen.

Vermoedelijk zou het gaan om een pannetje op het vuur. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit incident.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten