Bleiswijk/Zoetermeer – Dinsdagmiddag 8 december is er een vrachtwagen vast komen te staan in de berm langs de N209 – Nieuwe Hoefweg nadat deze een uitwijkmanoeuvre maakte voor een personenauto, door het incident ontstond er een lange file.

Een vrachtwagenchauffeur maakte een uitwijkmanoeuvre nadat een personenauto uit de parallelweg Hoefweg kwam en de N209 op wilde draaien. De vrachtauto kwam gelukkig niet in botsing met de personenauto maar kwam wel vast te staan in de berm.

Geen van beide bestuurders raakte gewond maar ze waren wel enorm geschrokken. De politie en medewerkers van provincie Zuid-Holland kwamen ter plaatse om het verkeer te regelen. Een zware berger is ter plaatse gekomen om de vrachtwagen weer uit de berm te trekken.

Er zijn geen personen gewond geraakt, wel ontstond er een enorme file op de N209 tussen Benthuizen en de Australiëweg.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.