Zoetermeer – Woensdagmiddag 16 december heeft er op de rotonde N470 met de Noordeindseweg (Berkel en Rodenrijs) een botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Er raakte niemand gewond.

Op de rotonde van de N470 met de Noordeindseweg, ging het omstreeks 13:00 uur mis, twee voertuigen kwamen hier met elkaar in botsing. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, enkele personen zijn onderzocht maar er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen forse schade op door het ongeval. Één van de voertuigen is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten