Zoetermeer – Maandagochtend 21 december werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Aluminiumstraat in Zoetermeer. 

Omstreeks 9:30 uur kwam de melding binnen en zijn de hulpdiensten waaronder de politie, brandweer en ambulance met spoed ter plaatse gekomen. Hier troffen zij een vrachtwagen aan welke tegen een boom was gebotst, hierbij zat de bestuurder van de vrachtwagen bekneld in zijn voertuig. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd gealarmeerd en kwam met de traumahelikopter ter plaatse. De bestuurder was wel aanspreekbaar maar kon zijn voertuig niet op eigen kracht verlaten.
De brandweer heeft in het voertuig moeten knippen zodat de ambulancedienst en de MMT-arts het slachtoffer beter konden onderzoeken waarna hij met ondersteuning van de brandweerlieden uit zijn benarde positie kon worden bevrijd.

Het voertuig en de boom hebben flinke schade opgelopen door het ongeval. Medewerkers van afdeling VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar het ongeval en de toedracht ervan. De weg zal hierdoor nog enige tijd afgesloten blijven.

Het slachtoffer is per ambulance met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De MMT-arts is hierbij niet meegereden met de ambulance. Het MMT kreeg een vervolgmelding.