Zoetermeer – Donderdagmiddag 24 december werden de Zoetermeerse brandweerlieden gealarmeerd voor een woningbrand aan de Savelsbos in Zoetermeer.

De hulpdiensten ontvingen omstreeks 15:40 uur een melding van een gebouwbrand in een woning aan de Savelsbos. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Er is door de aanwezige brandweerlieden onderzoek gedaan maar van brand zou geen sprake zijn geweest.

Volgens een agent heeft er geen brand gewoed in het appartementencomplex. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

De hulpdiensten konden al vrij snel weer retour naar kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten