Zoetermeer – In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 december heeft de storm er voor gezorgd dat de teststraat aan de Denemarkenlaan niet meer in gebruik kan worden genomen.

De storm die de hele nacht al door onder andere Zuid-Holland raast heeft ervoor gezorgd dat de Corona teststraat niet meer gebruikt kan worden. Een gedeelte van de tent en de hekken zijn door de wind omver geblazen waardoor veilig testen niet meer mogelijk is.

Medewerkers van GGD Haaglanden hebben contact opgenomen met mensen welke een testafspraak hebben staan om uit te kunnen wijken naar een andere testlocatie van GGD Haaglanden.

Of de teststraat weer opnieuw opgebouwd wordt of dat alles per direct wordt afgebouwd is niet bekend. Er wordt op dit moment eerst een schaderapport gemaakt, daarna zal worden besloten of de teststraat nog open kan.

Voor vandaag zijn alle afspraken afgezegd.