Zoetermeer – Vrijdagmiddag 15 januari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Weidedreef in Zoetermeer.

Omstreeks 16:25 uur werden de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) Lifeliner2 uit Rotterdam gealarmeerd voor een medische noodsituatie. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, het MMT is boven Zoetermeer gecanceld en direct zonder te zijn  geland retour naar Rotterdam Airport gegaan.

Het incident betrof een medische situatie in een woning aldaar, er kwamen twee ambulances ter plaatse. Een kindje is door het ambulancepersoneel behandeld waarna hij met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

Ook vloog na enige tijd een politiehelikopter boven de wijk, of dit met het medische incident te maken had is vooralsnog niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten