Zoetermeer – Vrijdagmiddag 15 januari werden de brandweerlieden van kazerne Stadshart gealarmeerd voor een gaslucht bij de A.I.V.D. aan de Europaweg in Zoetermeer.

Omstreeks 16:40 uur werden de brandweerlieden gealarmeerd na een melding van een gaslucht bij het AIVD-gebouw aan de Europaweg. De brandweer kwam zonder spoed ter plaatse en heeft direct onderzoek verricht.

Na diverse metingen konden de brandweerlieden geen gas meten in en om het gebouw. Voor de zekerheid is het pand wel geventileerd, om wat voor lucht het exact gaat is niet bekend.

No Title

Aantal meldingen over #stankoverlast bij de #Europaweg. Brandweer heeft daar metingen verricht. Niets gemeten en ook geen stank. Tevens melding van een #zwavellucht rondom #ScottJoplinrode. Ook daar niets meer geroken. #politie #zoetermeer #buytenwegh pic.twitter.com/MxiVZuGptb

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten