Zoetermeer – Woensdagochtend 3 februari heeft er een inbraak plaatsgevonden aan de Molenstraat in Zoetermeer. De politiehelikopter heeft hierbij enige tijd boven de wijk gevlogen.

Omstreeks 09:00 uur vond er een inbraak plaats in een woning aan de Molenstraat, bij de inbraak waren twee mannen betrokken. Ze zijn rennend op de vlucht geslagen. Beide mannen droegen een blauw shirt. Via Twitter heeft de politie een signalement verspreid.

Ook de politiehelikopter heeft hierbij enige tijd boven de wijk gevlogen, voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

 

No Title

Inbraak #Molenstraat #Zoetermeer: Zojuist 2 inbrekers er rennend vandoor. 1 man, blank, jaar of 25 oud, blauw shirt, groene jas, zwarte broek. 2de; man, blank, jaar of 25 oud, blauw shirt, grijze broek. Ziet u hen of heeft u hen zojuist gezien? Belt u dan met 112 aub! ^HF