Zoetermeer – Donderdagmiddag 4 februari werden de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Dolomiet in Zoetermeer.

Omstreeks 17:45 uur werden de hulpdiensten waaronder ook het Mobiel Medisch Team met de Lifeliner-1 uit Amsterdam gealarmeerd. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, het MMT is met de traumahelikopter nabij het incident geland waarna de arts en verpleegkundige door de politie naar het incident zijn vervoerd.

Het betrof een medische situatie in een woning, het slachtoffer is na behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. Hierna is de traumahelikopter naar Erasmus Medisch Centrum (EMC) gevlogen waar zij de arts weer hebben opgehaald.

Wat er exact aan de hand was is niet bekend. De komst van de traumahelikopter trok veel bekijks in de wijk.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten