Zoetermeer – Woensdagmiddag 10 februari heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Koperstraat in Zoetermeer.  

Omstreeks 13:30 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Koperstraat met de kruising Aluminiumstraat. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waar de bestuurder van het voertuig is behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is de bestuurder naar het ziekenhuis vervoerd.

Het voertuig is in de bosschage voor de Bouwmaat tot stilstand gekomen. De politie had de kruising tijdelijk afgezet voor onderzoek, omliggende bedrijven hebben hier hinder van ondervonden.

Door het ongeval raakte het voertuig licht beschadigd. Nadat recherche ter plaatse is gekomen kon de berging worden gestart. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen, deze wordt naar verzamelgebouw Zichtenburg van de politie gebracht. Hier zal nog nader onderzoek worden verricht.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten