Zoetermeer – Maandag 8 februari is er een personenauto te water geraakt aan de Heuvelweg in Zoetermeer.

Omstreeks 16:30 uur raakte er een voertuig te water langs de Heuvelweg, de inzittenden konden gelukkig nadat deze te water raakte zelfstandig uit het voertuig komen. Hierdoor was de inzet van de brandweer niet nodig.

Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om de twee inzittenden na te kijken op eventuele verwondingen en mogelijke onderkoeling. Na behandeling zijn beide personen naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het precies kon gebeuren dat de auto te water raakte is niet bekend. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is met twee voertuigen ter plaatse gekomen om het voertuig uit het water te halen.

 

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten