Zoetermeer – Woensdagmiddag 10 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding ‘sneeuw/gladheid’ naar de Gaardedreef in Zoetermeer.

Omstreeks 17:05 uur werden de brandweerlieden van kazerne Oosterheem gealarmeerd naar de kruising Gaardedreef met het  Kangoeroepad. Aldaar hingen enkele ijspegels aan een viaduct voor autoverkeer. De brandweerlieden hebben met behulp van een ladder de ijspegels weten te verwijderen.

Na het verwijderen konden de brandweerlieden al snel weer retour kazerne.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten