Bleiswijk – Vrijdagmiddag 12 februari zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een ongeval op de oprit van de A12 bij Bleiswijk. 

Omstreeks 14:30 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd vanwege een ongeval op de oprit van de A12 richting Gouda. De brandweer van onder andere kazerne Oosterheem (Zoetermeer) en de tankautospuit van kazerne Bleiswijk kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse bleek het gelukkig mee te vallen, er waren twee bestelwagens met elkaar in botsing gekomen waarbij één vanuit Bleiswijk richting Den Haag wilde en de ander de oprit naar Gouda wilde nemen. Een van de bestelwagens was hierdoor op zijn kant beland. De brandweer kon in deze niets betekenen en is retour kazerne gegaan.

De bestuurders van beide voertuigen zijn met de schrik vrijgekomen. Vanwege het ongeval is een rijbaan naar de toerit A12 richting Gouda afgesloten.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.