Zoetermeer – Maandagmiddag 15 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd naar een winkel aan de Promenade in Zoetermeer.

Omstreeks 12:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd naar de Promenade toen winkeliers van de TK Maxx Store een melding maakten van een waterlekkage en scheuren in het pand. De brandweer heeft hierop het pand gecontroleerd.

Na overleg is voor de zekerheid besloten om de weg Onderlangs, de weg welke onder het pand langs loopt, af te sluiten. Hier staan medewerkers van handhaving Zoetermeer bij de afzetting.

Medewerkers van bouw en woningtoezicht van de gemeente gaan onderzoek doen naar de lekkage, waarna deze zal worden verholpen.

 

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.