Zoetermeer – Zaterdagochtend 13 februari heeft er een grote politie inzet plaatsgevonden aan de Hannie Schaftrode in Zoetermeer. Een 27-jarige man uit Den Haag is hierbij aangehouden.

Agenten in zware kogel en steekwerende vesten waren vanmorgen groots aanwezig aan de Hannie Schaftrode, ook een hondengeleider en later een arrestatieteam kwamen ter plaatse. De politie heeft een inval gedaan in een woning, dit naar aanleiding van een bedreiging rondom de woning.

Er is volgens de politie een 27-jarige man uit Den Haag aangehouden. De man wordt op dit moment nog verhoord.

UPDATE:

De politie laat via Facebook weten dat er zich een bedreiging voor deed richting een bezorger, hierbij zou een vuurwapen gezien zijn. In afwachting van een arrestatieteam heeft de politie de verdachte waarvan een duidelijk signalement was aangehouden. Uit onderzoek bleek het vuurwapen dat gezien was een alarmpistool te zijn.

De man is overgebracht naar het politiebureau.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.