Zoetermeer – Bij een ruzie in de tuin van een woning aan de Velddreef in Zoetermeer is vrijdagavond 19 februari een 19-jarige man verwond met een steekwapen. De politie zoekt nog naar de verdachte en komt graag in contact met getuigen.

Rond 17.45 uur ontving de politie een melding dat er iemand gewond was geraakt, nadat hij zou zijn gestoken bij een woning aan de Velddreef. Het slachtoffer, een Zoetermeerder, is zelf naar de Eerste Hulp gegaan. Hij is daar behandeld.  Agenten hoorden dat een 16-jarige verdachte uit Zoetermeer na het steken er vandoor was gegaan.

Getuigenoproep
Was u op vrijdagavond 19 februari rond 18.00 uur in de buurt van de Velddreef en/of heeft u mogelijk meer informatie over het voorval? Dan komt de politie graag in contact met u. Neem contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.