Zoetermeer – De hulpdiensten zijn zaterdagavond 20 februari opgeroepen vanwege een ongeval op de Middelweg – N206 in Zoetermeer.

De politie en de opgeroepen ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen waar zij een ongeval aantroffen tussen een scooter en een voetganger. De scooterrijder heeft de voetganger van achteren geschept waardoor de voetganger een flinke smakker heeft gemaakt. De scooterrijder is ook een aantal meter over het asfalt geschoven.

Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de scooter nagekeken op verwondingen, waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd. Een tweede ambulance kwam ter plaatse voor de voetganger, omdat hij later onwel werd moest ook hij voor controle naar het ziekenhuis.

Hoe de twee met elkaar in botsing hebben kunnen komen is niet bekend. De scooter wordt veiliggesteld door de politie en later weer herenigd met de eigenaar.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten