Zoetermeer – Zaterdagmiddag 20 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de Schoolstraat Van Diestlaan in Zoetermeer.

Omstreeks 11:50 kregen de hulpdiensten waaronder politie en ambulance de melding dat er een aanrijding heeft plaatsgevonden op de rotonde van de Schoolstraat met de Van Diestlaan. Ter plaatse bleek dat er een botsing is geweest tussen een bromfietser en een personenauto.

De bromfietser is in een vacuümmatras gefixeerd waarna de man is behandeld door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de bromfiets meegenomen en zal deze thuis brengen.

Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is vooralsnog niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten