Zoetermeer – Op vrijdag 19 februari zijn de hulpdiensten van Zoetermeer voor de tweede keer opgeroepen voor een steekpartij.

Ditmaal zou het gaan om een steekpartij bij een woning op de Vijverdreef in Zoetermeer. Door de melding waren veel hulpdiensten waaronder ook hondengeleiders en het MMT (Mobiel Medisch Team) van Rotterdam-Airport met spoed ter plaatse gegaan. Ook de politiehelikopter heeft korte tijd boven het incident gevlogen.

Echter bleek het niet te gaan om een steekpartij maar om een vechtpartij tussen twee persoenen in een woning, zo  laat de woordvoerder van de politie weten. Bij deze vechtpartij zijn twee personen lichtgewond geraakt. Deze zijn door het ambulancepersoneel en de leden van het MMT nagekeken maar niemand hoefde vervoerd te worden. De politie stelt een onderzoek in.

Eerder op de avond was er ook al een melding van een steekpartij op de Velddreef. Of deze incidenten iets met elkaar te maken hebben is (vooralsnog) niet bekend.