Zoetermeer – Woensdagavond 24 Februari heeft er omstreeks 21.00 uur een ongeval plaatsgevonden op het Buitenom in Zoetermeer.

Ter plaatse bleek dat er twee fietsers op elkaar waren gebotst. Bij het fietstunneltje zou een maaltijdbezorger met zijn fiets een fietsster geraakt hebben. Een ambulance heeft de fietsster onderzocht op verwondingen waarna zij naar het ziekenhuis vervoerd is.

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten