Zoetermeer – Donderdagmorgen 25 februari kwam er omstreeks 11.50 uur een melding binnen van een ongeval aan de Weteringdreef in Zoetermeer.

Ter plaatse bleek dat er een ongeval tussen een personenauto en een fietser had plaatsgevonden. Het ambulancepersoneel heeft de fietser nagekeken op verwondingen. De fietser is met lichte verwondingen samen met zijn fiets door het ambulancepersoneel thuis gebracht.

De oorzaak van het ongeval is ons niet bekend, mogelijk zag de automobiliste de fietser over het hoofd.

Foto’s: Robby van ‘t Veer (Ingezonden via WhatsApp tiplijn)

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten