Zoetermeer – Vrijdagmiddag 26 februari vond er een eenzijdig ongeval plaats op de rotonde van de Meerzichtlaan met de Amerikaweg in Zoetermeer.

Omstreeks 12:40 uur kwam een automobilist in botsing met een verkeerspaal nabij de rotonde van de Meerzichtlaan met de Amerikaweg, de politie kwam met spoed ter plaatse. Gelukkig bleek er niemand gewond te zijn geraakt. De geschrokken automobilist kon zelf uit het voertuig komen.

De automobilist moest uitwijken voor een bus welke remde, en is door deze uitwijkmanoeuvre tegen een verkeerspaal tot stilstand gekomen. Zowel de verkeerspaal als de personenauto liepen schade op door het ongeval.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig mee te nemen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten