Zoetermeer – Vrijdagmiddag 26 februari is er brand uitgebroken in een seniorencomplex aan de Rogerslijn in Zoetermeer. 

Omstreeks 17:40 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een gebouwbrand bij seniorencomplex Rogershof aan de Rogerslijn, hierop is de brandweer met meerdere eenheden uitgerukt. 

Eenmaal ter plaatse leek het gelukkig mee te vallen, er was geen rookontwikkeling zichtbaar. Wel is er een ambulance met spoed gealarmeerd, er is ter plaatse één persoon nagekeken door het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

De brandweer had het vuur snel onder controle, waarop het sein ‘brandmeester’ kon worden gegeven. Hierop heeft de brandweer de woning geventileerd waarna de brandweer weer retour kon richting kazerne.

Wat er precies zou hebben gebrand is nog onduidelijk.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten