Zoetermeer – Vrijdagmiddag 26 februari is er brand uitgebroken in een seniorencomplex aan de Rogerslijn in Zoetermeer. 

Omstreeks 17:40 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een gebouwbrand bij seniorencomplex Rogershof aan de Rogerslijn, hierop is de brandweer met meerdere eenheden uitgerukt. 

Eenmaal ter plaatse leek het gelukkig mee te vallen, er was geen rookontwikkeling zichtbaar. Wel is er een ambulance met spoed gealarmeerd, er is ter plaatse één persoon nagekeken door het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

De brandweer had het vuur snel onder controle, waarop het sein ‘brandmeester’ kon worden gegeven. Hierop heeft de brandweer de woning geventileerd waarna de brandweer weer retour kon richting kazerne.

Wat er precies zou hebben gebrand is nog onduidelijk.