Zoetermeer – Zaterdagavond 27 Februari kwam er een melding binnen van een voertuigbrand op de Goudstraat in Zoetermeer. 

De melding kwam omstreeks 22:10 uur binnen waarop de brandweer van kazerne Oosterheem met spoed is uitgerukt. De eenheden waren snel ter plaatse waar ze het voertuig in lichterlaaie aantroffen. De brandweerlieden zijn gelijk begonnen met blussen en leken de brand snel onder controle te hebben maar de vlammen bleven een korte tijd steeds weer oplaaien. Bij de brand kwam flink wat rook vrij. Het voertuig stond geparkeerd op het terrein van autoschadeherstel Den Elzen.

Het voertuig stond daar geparkeerd om gerepareerd te worden. Het voertuig had al schade aan de voorzijde en de airbags waren al geklapt. Het voertuig is nu onherstelbaar beschadigd.

Aanwezigen spreken van een klein geluk want normaal staat het op deze plek vol met voertuigen welke nog gerepareerd moeten worden, nu stonden er maar twee voertuigen. Het andere voertuig is niet beschadigd geraakt, evenals het pand van de buren.

Waardoor de brand precies is ontstaan is niet bekend.