Zoetermeer – Zondagavond 28 februari hielden meerdere eenheden van de politie een zoekactie in de wijk Oosterheem.

De politie was met meerdere voertuigen en motoragenten bezig met een zoekactie in de wijk. Langere tijd werd er zichtbaar gezocht. Waar er precies naar gezocht werd is op het moment van schrijven niet bekend.

In de wijk Oosterheem is het al langere tijd onrustig door onder andere jongeren welke zich daar, ook tijdens de avondklok, ophouden. Of dat er in dit geval iets mee te maken heeft, is niet bekend.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de WhatsApp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer).

Foto: Mylan Snoeks

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten