Zoetermeer – Dinsdagavond 2 maart heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan de Madernarode in Zoetermeer, hierbij is één persoon gewond geraakt.

Hulpdiensten waaronder de politie en ook het MMT (Mobiel Medisch Team) van de Lifeliner 2 zijn met grote spoed ter plaatse gekomen. Daar troffen zij een chaotische situatie aan. De politie heeft het gebied rondom het incident afgezet en medewerkers van de ambulance hebben met assistentie van het MMT één persoon behandeld.
De politie is met de helikopter ook in het gebied aanwezig geweest.

Omstanders melden dat het slachtoffer in zijn auto beschoten is en zwaargewond is. Ook hebben zij iemand weg zien rennen. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van de arts van het MMT vervoerd naar het ziekenhuis. De overige leden van het MMT zullen de arts daar weer ophalen.

De politie is bezig met onderzoek naar de toedracht van de schietpartij.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten