Zoetermeer – Zaterdagavond 6 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Paul Scholtenrode ter hoogte van de  Jumbo supermarkt in Zoetermeer.

Omstreeks 19:00 uur vond er een aanrijding plaats tussen een scooterrijder en een voetganger. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse waarna de scooterrijder en één voetganger zijn behandeld door het ambulancepersoneel.

Na behandeling van de scooterrijder is deze op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost gegaan. De voetganger, een jongetje, is ook behandeld door het ambulancepersoneel. Het jongetje hoefde gelukkig ook niet vervoerd te worden.

Wat er exact is voorgevallen is vooralsnog onduidelijk.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten