Zoetermeer – Donderdagochtend 18 maart werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een vreemde lucht in basisschool ‘De Jacobsvlinder’ aan de Schoutenhoek in Zoetermeer.

Iets voor 12:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een melding binnen kwam van een vreemde lucht in basisschool ‘De Jacobsvlinder’. Uit voorzorg werd een deel van de school ontruimd, enkele tientallen leerlingen en leerkrachten stonden buiten.

De brandweer heeft in de basisschool diverse metingen verricht, ook werd er uit voorzorg een ambulance naar de school gestuurd. Ook een Officier Van Dienst Geneeskundige (OVD-G) kwam ter plaatse ter ondersteuning. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt en hoefde er niemand gecontroleerd te worden.

Op het moment van schrijven is het nog niet duidelijk om wat voor vreemde lucht het ging, de brandweer is na diverse metingen en overleg weer retour gegaan. Er leek geen gevaar te zijn, waarop iedereen weer naar binnen kon.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten