Zoetermeer – Donderdagmiddag 18 maart werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd naar een basisschool, ditmaal vanwege een gaslucht bij basisschool De Regenboog aan de Kerkenbos in Zoetermeer.

Omstreeks 13:20 uur werden de brandweer en politie gealarmeerd nadat er een melding binnen kwam van een gaslucht in een basisschool. De school is direct ontruimd, leerlingen en leraren hebben zich buiten verzameld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en is direct gestart met het verrichten van metingen in het pand. Na diverse metingen bleek er geen gas aanwezig te zijn in het pand. Wat er dan wel werd geroken is niet duidelijk.

Na overleg kon iedereen naar binnen en zijn de hulpdiensten weer retour gegaan.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten