Zoetermeer – Donderdagmiddag 18 maart heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s aan de Westergo in Zoetermeer, één voertuig belandde hierbij op zijn kop.

Omstreeks 17:20 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising van de Meerzichtlaan met de Westergo, hierbij belandde één van de voertuigen op zijn kop. De hulpdiensten waaronder de brandweer werden met spoed gealarmeerd.

Twee personen uit het over de kop geslagen voertuig werden behandeld door het ambulancepersoneel, de bestuurder van het andere betrokken voertuig is ook kort nagekeken door het ambulancepersoneel. In totaal is er één persoon uit het rode voertuig naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer verrichtte hand- en spandiensten. Voor zover bekend hebben zij niemand hoeven te bevrijden.

Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen door het ongeval. Een gedeelte van de Meerzichtlaan in de richting van het centrum en de Afrikaweg is tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om beide voertuigen mee te nemen.