Zoetermeer – Vrijdagmiddag 19 maart werden omstreeks 12.30 uur  de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg A12.

Ter plaatse bleek dat er een ongeval tussen twee voertuigen had plaatsgevonden tussen Nootdorp en Zoetermeer. De hulpdiensten waaronder ook de brandweer zijn met spoed ter plaatse gekomen. De brandweer heeft hand- en spandiensten verricht. Voor zover bekend hebben zij niemand hoeven te bevrijden.

Rijkswaterstaat had twee rijkstroken afgesloten maar inmiddels wordt er weer een rijstrook vrijgegeven. Meerdere personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefden niet vervoerd te worden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is ons niet bekend.

Volgens de verkeersinformatie staat er ongeveer 4 km file. Beide personenauto’s en de vangrail zijn door het ongeval flink beschadigd.