Zoetermeer – Vrijdagmiddag 19 maart werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een man hard ten val kwam aan de Osylaan in Zoetermeer. 

Omstreeks 14:15 uur kwam een oudere man met zijn fiets hard ten val op de kruising van de Osylaan met de Bootsmastraat, de fietser is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij voor verdere controle naar het ziekenhuis is vervoerd.

De Osylaan is kort gestremd geweest en het verkeer werd geregeld door handhavers van gemeente Zoetermeer.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten