Bleiswijk – Maandagochtend 22 maart werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een botsing was tussen een bestelbus, een personenvoertuig en een vrachtwagen op de kruising van de Facetlaan in Bleiswijk.

Omstreeks 11:10 uur kregen de hulpdiensten waaronder politie en brandweer de melding van een ongeval aan de Facetlaan. Ter plaatse bleek het te gaan om een personenvoertuig dat een vrachtwagen geraakt heeft en vervolgens is er een bestelbus achterop gereden.

Het personenvoertuig heeft aanzienlijke schade zowel aan de voor- als zijkant. De Zoetermeerse brandweer heeft één slachtoffer uit het personenvoertuig bevrijd. Het ambulancepersoneel heeft meerdere personen nagekeken, na behandeling is er één slachtoffer met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer wat vervoerd is heeft een gebroken been en inwendig letsel opgelopen.

De gehele kruising Facetlaan met de Zoetermeerselaan is afgezet, de Zoetermeerselaan vanuit Zoetermeer richting de N209 is wel bereikbaar.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is ons niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht.