Zoetermeer – Donderdagavond 25 maart meldde de politie dat er een steekincident had plaatsgevonden aan de Mainstroom in Zoetermeer.

Omstreeks 20:00 uur werden de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) met spoed gealarmeerd voor een steekincident aan de Mainstroom. Eenmaal ter plaatse troffen de hulpverleners niets aan in de desbetreffende straat of in de omgeving. Het MMT welke bijna aan de grond stond langs de Oostweg nabij rotonde Prinses Maximaplein werd ook gecanceld en doorgestuurd voor een nieuwe melding.

Waar het dan precies fout ging is vooralsnog onduidelijk. Evenals of er iets anders aan de hand was.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten