Zoetermeer – Zondagavond 28 maart werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op afrit Zoetermeer-Centrum, één voertuig raakte fors beschadigd.

Omstreeks 21:00 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats op de afrit van de A12 bij afslag Zoetermeer-Centrum. Het voertuig liep hierbij forse schade op. Rijkswaterstaat had de afrit tijdelijk afgesloten voor een veilige werkruimte. De inzittende(n) van het voertuig raakte gelukkig niet gewond door het ongeval.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen, hierna kon de afrit weer worden vrijgegeven. Over de oorzaak van het ongeval is ons niets bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten