Zoetermeer – Zondagavond 4 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer. 

Omstreeks 22:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand, direct spoedde de brandweer met meerdere eenheden uit.

Ter plaatse bleek dat er een klein brandje woedde in één van de kelderboxen. Bij aankomst van de brandweerlieden was het vuur al uit, volgens omstanders was er flinke rookontwikkeling zichtbaar. Er is kort geventileerd waarna de brandweerlieden weer retour kazerne konden.

Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten