Zoetermeer – Vrijdagmiddag 9 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s aan de Karel Doormanlaan in Zoetermeer. 

Omstreeks 12:40 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing op de kruising van de Karel Doormanlaan met de Evertsenstraat. Ter plaatse zijn er enkele personen nagekeken door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakten fors beschadigd. Een van de personenauto’s stond geparkeerd in een zijstraat.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is vooralsnog onduidelijk. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen, dit bleek verder in orde te zijn. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om minstens één voertuig te bergen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten