Zoetermeer – Zondagmiddag 11 april is er een man gewond geraakt nadat hij hard ten val kwam van zijn fiets aan het Piet Heinplein in Zoetermeer. 

Omstreeks 14:20 uur viel een man door nog onbekende oorzaak van zijn fiets en kwam hard ten val aan het Piet Heinplein. Een ambulance kwam zonder spoed ter plaatse waarna het ambulancepersoneel zich over het slachtoffer heeft ontfermd.

De man is na controle met een flinke hoofdwond zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten