Zoetermeer – Dinsdagmiddag 20 april werden de hulpdiensten groots ingezet na een melding van een schietpartij aan het Belvederebos in Zoetermeer.

Omstreeks 15:50 uur rukten de hulpdiensten uit na een melding van een schietpartij welke zou hebben plaatsgevonden aan het Belvederebos. Ter plaatse werd op een fietspad, dat achter één van de flats loopt, een kogelhuls aangetroffen. De politie heeft deze veiliggesteld door ter plekke een Plaats Delict (PD) te maken.

Omwonenden meldden aan de redactie dat zij 3 â 4 knallen hebben gehoord alvorens de sirenes te horen waren. De politiehelikopter maakte boven Meerzicht verschillende rondes om uit te kijken naar verdachte personen.

De Politie doet onderzoek naar het incident, vooralsnog zijn er geen gewonden gevallen. Medewerkers van Forensische Opsporing en rechercheurs zijn ter plaatse om onderzoek te doen.

UPDATE:

Via Burgernet is er aandacht gevraagd om uit te kijken naar 2 jongens van 16 jaar. Beide donker getint en met dreadlocks, één van de jongens draagt een donkere trui en een tasje. De ander een rode trui met witte print.