Zoetermeer – Maandagavond 19 april werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een gebouwbrand aan het Savelsbos In Zoetermeer.

Omstreeks 19:40 uur kregen de hulpdiensten waaronder de brandweer en de politie de melding gebouwbrand. Ter plaatse bleek het om een klein brandje in de keuken te gaan. Bij aankomst was er een flinke rookontwikkeling te zien. De brandweer had de brand snel onder controle, de woning is geventileerd en hierna kon de brandweer retour kazerne.

Naar alle waarschijnlijkheid was een pan op het vuur de oorzaak van de brand. Er hoefde niemand gecontroleerd te worden op rookintoxicatie.

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten